Hoppa till innehåll

Nu ska vi planera!

Verktyget är ett öppet och gratis hjälpmedel för att upprätta en kulturläroplan. Blanketten innehåller hjälpfrågor, tips och idéer för de olika faserna i planeringsprocessen. Verktyget är avsett att användas av er arbetsgrupp när ni arbetar tillsammans. Målet är en färdig plan som täcker varje årskurs och som är gemensam för hela kommunen eller området.

Våra konkreta tips, råd och länkar hjälper er att kartlägga de alternativ som är tillgängliga i kommuner och regioner av olika storlekar. Resurserna stödjer ert arbete när ni upprättar en gemensam plan. Våra tre exempelkommuner Lillkulla, Mellanbyn och Storhöjden hjälper er i planeringen. Klicka på infobalken i den vänstra kanten av verktyget för att ta fram exempelkommunerna. Lillkulla, Mellanbyn och Storhöjden bjuder på idéer för kulturinnehåll i olika skolstadier samt förslag för verksamhetsmodeller i kommuner av olika storlek. I verktygets högra kant finns instruktioner och idéer som stödjer planeringen. Under ”Informationsbank” och ”Planerarens stig” hittar ni tips och material som stöd för planeringsarbetet.

Arbetsglädje!

Dela på sociala medier:

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få de senaste nyheterna från oss via e-post. Du kan avbryta din beställning när som helst.