Hyppää sisältöön

Suunnittelemaan!

Työkalu on avoin ja maksuton apuväline kulttuurikasvatussuunnitelman laatimisprosessin tueksi. Lomake sisältää apukysymyksiä, vinkkejä ja ideoita suunnitteluprosessin eri vaiheisiin. Tämä työkalu on tarkoitettu työryhmänne käyttöön yhteisen pöydän ääressä täydennettäväksi. Tavoitteena on valmis, yhteinen ja jokaisen vuosiluokan kattava suunnitelma koko kunnalle tai alueelle.

Konkreettiset vinkit, neuvot ja linkit ohjaavat kartoittamaan erikokoisissa kunnissa ja alueilla olevia vaihtoehtoja yhteisen suunnitelman kokoamiseksi. Suunnittelun apunanne toimivat kolme erisuuruista esimerkkikuntaa, Pienivaara, Keskikylä ja Suurela. Esimerkkikunnat saatte esiin työkalun vasemman laidan infopalkeista. Pienivaara, Keskikylä ja Suurela tarjoavat ehdotuksia, millaisia sisältöjä erikokoisissa kunnissa voisi eri luokka-asteilla olla tai millaisia toimintamalleja erikokoisissa kunnissa voisi olla. Työkalun oikeassa reunassa on ohjeita ja ideoita pohdinnan tueksi. Lisäksi “Tietopankki” sekä “Suunnittelupolku” osiot tarjoavat vinkkejä ja materiaaleja suunnittelun tueksi.

Työn iloa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.