Hyppää sisältöön

Lastenkulttuurin Kevätpäivien jälkilöylyt – Keskustelua laadusta

Ilmoittaudu

13.5.2022 klo 12.15-13.30

Lastenkulttuurin Kevätpäiviä vietetään huhtikuussa Seinäjoella laadun parissa. Päivät ovat täynnä keskustelua, uusia ideoita, mielenkiintoisia puheenvuoroja, inspiraatiota, oppimista sekä tietysti taidetta. Mitä tästä kaikesta jäi käteen? Mitä uutta opittiin laadusta? Mitkä asiat jäivät mietityttämään?

Webinaarissa palataan takaisin Seinäjoen tunnelmiin ja oppeihin tarjoamalla mahdollisuuden kokoontua vielä kerran yhteen laadun pariin. Webinaarissa keskitytään laatuun kulttuurikasvatussuunnitelmien ja Harrastamisen Suomen Mallin näkökulmista paneelikeskustelun sekä pienryhmäkeskustelujen kautta.

Paneelikeskustelussa Kevätpäivien kulttuurikasvatussuunnitelmien ja Harrastamisen Suomen Mallin työpajoihin osallistuneet jakavat kokemuksiaan ja oppimaansa työpajojen sisällöistä. Mukana paneelissa ovat Konserttikeskuksen toiminnanjohtaja Noora Herranen, Taidetestaajat-koordinaattori Maarit Mäkinen, Oulun Harrastamisen mallin projektikoordinaattori Irene Räty sekä Perttu “Hämähäkki” Pihlaja Parkour Akatemiasta.

Tapahtuma on maksuton ja suunnattu kaikille kulttuurikasvatussuunnitelmista, lastenkulttuurista ja harrastustoiminnan järjestämisestä kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Teamssissa, ja tallenne julkaistaan lastenkulttuurin YouTube-sivulla parin päivän sisällä tapahtumasta. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta, ja kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin tapahtumaa edeltävänä päivänä. Ilmoittautuminen sulkeutuu 12.5. klo 14.00.

Ilmoittaudu mukaan, tallenna päivämäärä kalenteriisi ja nähdään webinaarissa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.