Hyppää sisältöön

Kulttuurikasvatussuunnitelmien kuntakysely

Ilmoittaudu

Kulttuurikasvatussuunnitelmien kuntakyselyyn pyydetään vastauksia kuntatoimijoilta, joiden työ liittyy kulttuurikasvatussuunnitelmiin.

Kysely on osa Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton koordinoimaa Kulttuurikasvatussuunnitelmien edistämishanketta II (2023-2024).

Kuntien palaute on meille erittäin arvokasta hankkeen sekä kulttuurikasvatussuunnitelmatyön kehittämiseksi. Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto toimii valtakunnallisen lastenkulttuurin asiantuntijaorganisaationa, jonka yhtenä keskeisenä toiminnan painopisteenä ovat juuri kulttuurikasvatussuunnitelmat. Siksi on tärkeää, että liitto pysyy ajantasalla kulttuurikasvatussuunnitelmien tilanteesta kunnista sekä kuntien käsityksistä ja tarpeista kulttuurikasvatussuunnitelmiin liittyen.

Kyselyyn voi vastata suomeksi tai ruotsiksi (noin 10 minuuttia). Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä yksittäistä vastaajaa voi tunnistaa.

Vastausaikaa on tammikuun loppuun (31.1.)

Voit vastata kyselyyn ”Ilmoittautuminen” napista tai seuraavasta linkistä: https://q.surveypal.com/Kuntakysely-KOPS-2024

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.