Hyppää sisältöön

Kulttuurikasvatussuunnitelmat Kuntamarkkinoilla

Ilmoittaudu

Suurin vuosittainen kunta-alan ammattitapahtuma kokoaa yhteen 14.-15.9.2022 Helsingin Kuntatalolle kuntakentän toimijoita verkostoitumaan, keskustelemaan ja oppimaan uutta kestävän tulevaisuuden rakentamisesta.

Tämän vuoden Kuntamarkkinoiden teemana on Hyvän elämän kunnat – kestävää tulevaisuutta rakentamassa: ”Kunta on kuntalaisen koti. Kunta luo hyvän arjen, jossa kuntalaiset otetaan huomioon niin fyysisessä kuin digitaalisessa ympäristössä. Kunta rakentaa tulevaisuutensa pitkäjänteisesti, moninäkökulmaisesti ja muiden kanssa yhteistyössä.”

Kulttuurikasvatussuunnitelmat ovat mukana Kuntamarkkinoilla näyttelypisteellä sekä tietoiskussa

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton, Taidetestaajien ja Harrastamisen Suomen mallin yhteyspisteen yhteinen näyttelypiste löytyy osastolta 0D6 K-kerroksen näyttelyalueella. Näyttelyosasto K-kerroksessa on avoinna keskiviikkona kello 9-18 ja torstai 15.9. kello 9-16. Näyttelypisteellämme voit tutustua tarkemmin kulttuurikasvatussuunnitelmiin ja Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton toimintaan sekä kokeilla onneasi pyöräyttämällä Lastenkulttuurin Onnenpyörää. Tervetuloa!

Tule kuulemaan tietoiskumme “Kulttuurikasvatussuunnitelmat, Taidetestaajat ja Harrastamisen Suomen malli – kolme käytännön keinoa lasten ja nuorten kulttuuristen oikeuksien edistämiseen” paikan päälle Kuntatalolle keskiviikkona 14.9. kello 14.30-14.50 kokoustilassa A3.3 tai tule livelähetykseen mukaan torstaina 15.9. kello 13.30-13.50 verkon kautta. Tietoiskun puhujana toimii Taidetestaajat-toiminnan päällikkö Joonas Keskinen. Lisää aika jo kalenteriisi, ilmoitamme linkin torstain webinaariin lähempänä tapahtumaa.

Osallistuminen Kuntamarkkinoille on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä etukäteen. Ammattitapahtuman ikäraja on 18 vuotta.

Tutustu tarkemmin tapahtumaan täältä.

Nähdään Kuntamarkkinoilla!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.