Hyppää sisältöön

KOPS-webinaari 17.8.

Ilmoittaudu

Kulttuurikasvatussuunnitelmat eri kouluasteilla

Keskiviikkona 17.8. klo 14.15-15.30

Kulttuurikasvatussuunnitelmat voivat olla käytössä lasten ja nuorten koko koulupolun ajan –  varhaiskasvatuksesta aina toiselle asteelle. Millaisia ominaispiirteitä liittyy kulttuurikasvatukseen toisella asteella? Millaisia kulttuurikasvatussuunnitelmien malleja on käytössä varhaiskasvatuksessa? Webinaarissa tutustutaan kulttuurikasvatussuunnitelmiin varhaiskasvatuksen ja toisen asteen näkökulmista.

Ohjelma

Kangasalan kulttuurikasvatussuunnitelma Kulttuuripyräys

Anna Toiva, kulttuurikoordinaattori
Kangasalan kaupunki

Esittely kulttuurikasvatuksen toteutuksesta varhaiskasvatuksessa ja toisella asteella Kangasalla

Espoon kulttuurikasvatuksen kaari: varhaiskasvatuksesta toiselle asteelle

Elina Harlas, erityisasiantuntija
Espoon kaupunki

Vuonna 2018 Espoossa käynnistettiin kaupungissa kehitetty varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatusmalli, Kulttuurikurkkaus.

Toimintamalli tukee kasvattajien työtä ja tarjoaa 3-5-vuotiaille lapsille kaupungin omissa päiväkodeissa mahdollisuuden osallistua aktiivisina toimijoina taiteen tekemiseen ja kokemiseen. Sisällöt linkittyvät varhaiskasvatussuunnitelmaan ja työpajoja pyritään järjestämään lapsille useampia, yksittäisten käyntien sijaan.

Vuoden 2021 aika Espoossa aloitettiin toisen asteen kulttuuripolun suunnittelu- ja kehittämistyö jota päästään pilotoimaan syksyllä 2022.


Kenelle tapahtuma on suunnattu?

Tapahtuma on ilmainen ja suunnattu kaikille kulttuurikasvatussuunnitelmista kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Teamssissa, ja tallenne julkaistaan lastenkulttuurin YouTube-sivulla parin päivän sisällä tapahtumasta. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta, ja kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin tapahtumaa edeltävänä päivänä. 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 16.8. klo 14.00. 

Ilmoittaudu mukaan, tallenna päivämäärä kalenteriisi ja nähdään webinaarissa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.