Hyppää sisältöön

KOPS-webinaari 17.8.

Ilmoittaudu

Kulttuurikasvatussuunnitelmat eri kouluasteilla

Keskiviikkona 17.8. klo 14.15-15.30

Kulttuurikasvatussuunnitelmat voivat olla käytössä lasten ja nuorten koko koulupolun ajan –  varhaiskasvatuksesta aina toiselle asteelle. Millaisia ominaispiirteitä liittyy kulttuurikasvatukseen toisella asteella? Millaisia kulttuurikasvatussuunnitelmien malleja on käytössä varhaiskasvatuksessa? Webinaarissa tutustutaan kulttuurikasvatussuunnitelmiin varhaiskasvatuksen ja toisen asteen näkökulmista.

Tarkempi ohjelma ilmoitetaan myöhemmin.

Tapahtuma on ilmainen ja suunnattu kaikille kulttuurikasvatussuunnitelmista kiinnostuneille. Tapahtuma järjestetään Teamssissa, ja tallenne julkaistaan lastenkulttuurin YouTube-sivulla parin päivän sisällä tapahtumasta. Ilmoittautuminen tapahtuu alla olevan linkin kautta, ja kaikille osallistujille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin tapahtumaa edeltävänä päivänä. 

Ilmoittautuminen sulkeutuu 16.8. klo 14.00. 

Ilmoittaudu mukaan, tallenna päivämäärä kalenteriisi ja nähdään webinaarissa!

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.