Hyppää sisältöön

Haku! Toisen asteen kulttuurikasvatussuunnitelman pilotti

Ilmoittaudu

Hyppää mukaan kehityksen etulinjaan – Suomen lastenkulttuurikeskusten liitto etsii kuntia mukaan kulttuurikasvatussuunnitelmien toisen asteen pilotteihin

Nyt, kun yli 70 prosentilla suomalaisista kunnista on kulttuurikasvatussuunnitelma, on aika kääntää katseita ja kehitysaskelia uuteen suuntaan. Toisen asteen ja erityisesti ammatillisen koulutuksen kulttuurikasvatussuunnitelmat ovat herättäneet laajaa kiinnostusta, ja joissain kunnissa on tehty edistyksellistä työtä niiden laatimiseksi.

Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton Kulttuurikasvatussuunnitelmien edistämishankkeessa (2023-2024) halutaan olla mukana tässä kehityksessä, ja hanke tarjoaa kolmelle kunnalle mahdollisuuden päästä pilotoimaan itselleen kulttuurikasvatussuunnitelmaa ammatilliseen koulutukseen lastenkulttuurin asiantuntijoiden ohjauksessa ilmaiseksi. Koulutuspalvelumallin mukaisesti pilotteihin valitut kunnat saavat kolme ilmaista sparrausta lastenkulttuurin asiantuntijoilta, jotka auttavat heitä suunnitelman laatimisessa.

Ilmoittautuminen on auki 29.9. asti.

Lisätietoja pilotista ja koulutuksista voit kysyä projektikoordinaattori Eeva Laitiselta (eeva.laitinen@lastenkulttuuri.fi / 044 269 0512)

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.