Hyppää sisältöön

Vesannon kulttuurikasvatussuunnitelma

Asukasluku: 1 972

Vesannon kulttuurikasvatussuunnitelma

Toimijat: Kulttuuri- ja kotiseutukasvatuksen toteuttamiseksi tehdään yhteistyötä Vesannon kulttuuri- ja kirjastotoimen, paikallisten yhdistysten sekä lähiseudun kulttuuritahojen ja lähikuntien kanssa.

Sisältö: Kulttuurikasvatussuunnitelma antaa raamin systemaattiselle koulun ja kulttuuritoimijoiden yhteistyölle sekä lapsen kulttuuri-identiteetin huomioimiselle. Lähtökohtana on paikkakunnan ja alueen oma kulttuuriperintö ja -tarjonta. Kulttuurikasvatussuunnitelmaan on kirjattu erilaisia toimintamahdollisuuksia eri luokka-asteille sekä kaikille toteuttavaksi. Kulttuurikasvatussuunnitelmasta valitaan vuosittain toimenpiteet vuosisuunnitelmissa hyväksyttäväksi ja toteutettaviksi. Oppilaille tulee tarjota yksi monialainen oppimiskokonaisuus/vuosi. Kulttuurikasvatussuunnitelma täsmentyy keväällä seuraavaksi lukuvuodeksi koulun ja kulttuuritoimen yhteistyönä tekemässä vuosisuunnitelmassa.

Kohderyhmä: esiopetus, perusopetus (1.-9.)

Vesannon kulttuurikasvatussuunnitelma

Kunta: Vesanto

Asukasluku: 1 972

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.