Hyppää sisältöön

Vaasan kulttuurikasvatussuunnitelma

Asukasluku: 67 551

Toimijat: Vaasan kaupungin kulttuuri- ja kirjastopalvelut, perusopetus, taidelaitokset ja taiteen perusopetus

Sisältö: Vaasan kulttuurikasvatussuunnitelma perustuu paikallisten opetus- ja kulttuuritoimijoiden yhteistyöhön. Suunnitelmassa pyritään turvaamaan tietty määrä kulttuurikasvatusta jokaiselle vaasalaiselle peruskoululaiselle. Yhteistyökumppaneita ovat mm. kaupunginkirjasto, kaupunginorkesteri, kaupunginteatteri, museot sekä taiteen perusopetus TaiKon. Osa kulttuurikasvatussuunnitelman sisällöistä on maksullisia, näihin kukin koulu osallistuu mahdollisuuksiensa mukaan.

Kohderyhmä: Peruskoulu (1-9-luokkalaiset)

Vaasan kulttuurikasvatussuunnitelma

Historia: Vaasan kulttuuriopetussuunnitelman kehittäminen alkoi, kun Vaasan kaupungin kulttuurikeskus sai opetus- ja kulttuuriministeriöltä oppimisympäristöjen kehittämisen hankerahoitusta Kultiva-kulttuuriportaalin perustamiseen. Kulttuuriopetussuunnitelma-työryhmässä oli opetusviraston koulutussuunnittelija, Vaasan kaupungin kulttuurikeskuksen kulttuurisihteeri ja eri oppilaitosten suomen- ja ruotsinkielisiä opettajia

Kunta: Vaasa

Asukasluku: 67 551

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.