Hyppää sisältöön

Tervon kulttuuri- ja kotiseutukasvatussuunnitelma

Asukasluku: 1 503

Tervon kulttuuri- ja kotiseutukasvatussuunnitelma

Toimijat: Kulttuuri- ja kotiseutukasvatuksen toteuttamiseksi tehdään yhteistyötä Tervon kulttuuri- ja kirjastotoimen, paikallisten yhdistysten sekä paikallisten ja lähiseudun muiden kulttuuritoimijoiden ja myös naapurikuntien koulujen kanssa.

Sisältö: Kulttuurikasvatussuunnitelma on kunnan suunnitelma siitä, millaisia taide- ja kulttuurikokemuksia lapsille ja nuorille tarjotaan peruskoulun aikana osana opetusta. Kulttuurikasvatussuunnitelma antaa raamin koulun ja kulttuuritoimijoiden yhteistyölle. Lähtökohtana on paikkakunnan ja alueen oma kulttuuriperintö ja -tarjonta. Kulttuurikasvatussuunnitelmaan on kirjattu erilaisia toimintamahdollisuuksia toteuttavaksi. Kulttuurikasvatussuunnitelmasta valitaan vuosittain lukuvuosisuunnitelmassa hyväksyttävät ja toteutettavat tavoitteet ja sisällöt.

Kohderyhmä: esiopetus, perusopetus (1.-9.)

Tervon kulttuuri- ja kotiseutukasvatussuunnitelma

Kunta: Tervo

Asukasluku: 1 503

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.