Hyppää sisältöön

Suonenjoen kulttuurikasvatussuunnitelma

Asuskasluku: 6 931

Suonenjoen kulttuurikasvatussuunnitelma

Toimijat: Kulttuuri- ja kotiseutukasvatuksen toteuttamiseksi tehdään yhteistyötä Suonenjoen kulttuuri- ja kirjastotoimen, paikallisten taiteilijoiden sekä kulttuuri- ja kotiseutuyhdistysten kanssa (mm. Suonenjoki-seura ry, Suonenjoen taideseura ry, Sisä-Savon Perinneyhdistys ry. jne.) sekä muiden paikallisten ja alueellisten toimijoiden kanssa, kuten mm. Suonenjoen musiikkiopisto ja Sisä-Savon Kansalaisopisto.

Sisältö: Kulttuurikasvatussuunnitelma antaa raamin systemaattiselle koulun ja kulttuuritoimijoiden yhteistyölle sekä lapsen kulttuuri-identiteetin huomioimiselle. Lähtökohtana on paikkakunnan ja alueen oma kulttuuriperintö ja -tarjonta. Kulttuurikasvatussuunnitelmaan on kirjattu erilaisia toimintamahdollisuuksia eri luokka-asteille sekä kaikille toteuttavaksi. Kulttuurikasvatussuunnitelmasta valitaan vuosittain toimenpiteet vuosisuunnitelmissa hyväksyttäväksi ja toteutettaviksi. Oppilaille tulee tarjota yksi monialainen oppimiskokonaisuus/vuosi. Kulttuurikasvatussuunnitelma täsmentyy keväällä seuraavaksi lukuvuodeksi koulun ja kulttuuritoimen yhteistyönä tekemässä vuosisuunnitelmassa.

Kohderyhmä: esiopetus, perusopetus (1.-9.)

Suonenjoen kulttuurikasvatussuunnitelma

Kunta: Suonenjoki

Asukasluku: 6 931

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.