Hyppää sisältöön

Raaseporin kulttuurikasvatussuunnitelma

Asukasluku: 27 528

Raaseporin kulttuurikasvatussuunnitelma

Toimijat: Raaseporin kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelma on kokonaisuus, joka muodostuu kaupungin useiden yksiköiden välisestä toimialarajat ylittävästä yhteistyöstä. Tämän lisäksi yhteistyötä tehdään myös kolmannen sektorin kanssa esimerkiksi yhteishankkeilla. Suuri osa kulttuuriohjelmista on tilattu, räätälöity ja rahoitettu Raaseporin kaupungin kulttuuripalveluista, kun taas osa tapahtuu kaupunginkirjaston, museon ja musiikkiopiston toiminnan puitteissa. Kolmannen sektorin edustajia ovat mm. Hangon rintamamuseo, Stiftelsen Pro Artibus, Länsi-Uudenmaan Tanssiopisto Hurja Piruetti, Karjaan kotiseutuyhdistys ja Fiskarin kotiseutumuseo. Raaseporin kaupungin kulttuuripalvelut koordinoi kulttuuriohjelmia Raaseporin kulttuurikasvatussuunnitelman puitteissa.

Kohderyhmä: varhaiskasvatus sekä perusopetus 1.–9. luokat

Raaseporin kulttuurikasvatussuunnitelma

Historia: Raaseporin kulttuurikasvatussuunnitelma otettiin käyttöön syksystä 2021 lähtien Sivistyslautakunta 15.6.2021 päätöksen mukaisesti.

Kunta: Raasepori

Asukasluku: 27 528

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.