Hyppää sisältöön

Muurame: Kulttuurikaruselli ja Kulttuurikello

Asukasluku: 10 267

Varhaiskasvatuksen kulttuurikasvatusohjelma Kulttuurikaruselli ja Peruskoulun kulttuurikasvatuksen suunnitelma Kulttuurikello

Toimijat:
Kulttuurikaruselli: Varhaiskasvatus- ja kulttuuripalvelut
Kulttuurikello: Opetus- ja kulttuuripalvelut

Sisältö:
Kulttuurikaruselli: Kulttuurikarusellissa lapsiryhmät osallistuvat vuosittain taidetyöpajoihin. Varhaiskasvatuksen parissa työskenteleville tarjotaan koulutusta. Lasten työpajat ja henkilökunnan koulutus liittyvät vuosittain vaihtuvaan yhteiseen teemaan. Kulttuurikarusellin ohjelmapalvelut ovat tarjolla kaikille Muuramen alle kouluikäisille lapsille.

Kulttuurikello: Kulttuurikellon ohjelma sisältää vuosittaisia taidetyöpajoja, taiteilijavierailuja, konsertti-, teatteri- ja elokuvaesityksiä ja sekä niihin liittyviä tehtäviä, kirjastovierailuja ja kulttuuriretkiä. Lisäksi 9.-luokkalaisille on tarjolla Vuoden taiteilija -toimintaa.

Kohderyhmä: varhaiskasvatus (Kulttuurikaruselli), perusopetus (1.–9.) (Kulttuurikello)

Kulttuurikaruselli ja Kulttuurikello Muuramen kunnan sivuilla

Kulttuurikaruselli ja Kulttuurikello Kulttuuriaitan sivuilla

Historia: Kulttuurikello ja Kulttuurikaruselli on tehty Kulttuuriaitta – yhteistyönä Muuramen kulttuuri- ja opetustoimen sekä varhaiskasvatuksen  edustajien kanssa.  Kulttuuriaitta on Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen.

Kunta: Muurame

Asukasluku: 10 267

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.