Hyppää sisältöön

Mikkelin Kulttuuripolku ja KulttuuriKameli

Asukasluku: 52 583

Mikkelin koulujen ja varhaiskasvatuksen kulttuuripolku

Toimijat: Kulttuuri- ja koulutuspalvelut

Sisältö: Kulttuuripolun kautta jokainen peruskoululainen käy vuosittain jossakin kulttuurilaitoksessa, saa koululle vierailijoita eri taiteenaloilta tai pääsee muuten osalliseksi taiteen ja kulttuurin kenttään. Kulttuuripolkuun liittyvien vierailujen ja tapahtumien sisällöt niveltyvät perusopetuksen opetussuunnitelman sisältöihin.

Mikkelin kaupungin kulttuuripalvelut jakavat kaikille mikkeliläisille yhdeksäsluokkalaisille K9-kulttuurikortit. Kortilla pääsee nauttimaan monenlaisista eduista kulttuuriin liittyen.

Kohderyhmä: perusopetus (1.–9.)

Mikkelin koulujen kulttuuripolku

KulttuuriKameli – Mikkelin päivähoidon ja kulttuuripalveluiden kulttuurisuunnitelma

Historia: Kulttuuripolku on kulttuuri- ja koulutuspalveluiden toteuttama hanke, joka tuo taiteen ja kulttuurin osaksi kaikkien mikkeliläisten 1.–9.-luokkalaisten arkea. Valmistelu aloitettiin vuonna 2008. Lukuvuonna 2010–2011 mukana oli ensimmäistä kertaa kaikki vuosiluokat 1.–9. Toiminta on pyörinyt useamman vuoden, mutta kehitystyö jatkuu edelleen etsien entistä toimivampia malleja kaikkien osapuolien kannalta.

Kunta: Mikkeli

Asukasluku: 52 583

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.