Hyppää sisältöön

Mäntyharjun kulttuuripolku

Mäntyharjun kunnan kulttuurikasvatussuunnitelma, Mäntyharjun kulttuuripolku, kulkee lasten ja nuorten rinnalla läpi varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen.

Kulttuurikasvatussuunnitelma pohjaa kunnan omaan kulttuuritarjontaan ja kulttuuriperintöön. Suunnitelma on varhaiskasvatuksen, perusopetuksen ja taide- ja kulttuurialan toimijoiden yhteinen työkalu. Kulttuurikasvatussuunnitelman avulla taataan kaikille oppilaille samat osallistumisen mahdollisuudet.

Kulttuuripolun pääasiallisena tarkoituksena on monipuolisten kulttuurimahdollisuuksien ja osallistumisen kokemusten tarjoaminen. Tavoitteena on saavuttaa lapset ja nuoret kaikkina heidän varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen vuosina. Toteuttamistapana käytetään taiteellista kokemista ja ilmaisemista eri taiteenaloilla. Ikäryhmille on määritelty vuosittaiset teemat. Tämän lisäksi on tarjolla kaikille yhteistä kulttuurisisältöä.

Kulttuurikasvatussuunnitelmaa koordinoi Mäntyharjun kunnan kulttuuripalvelut yhteistyössä varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen kanssa. Kulttuurikasvatussuunnitelma tukee Etelä-Savon sekä Mäntyharjun kunnan omaa kulttuurihyvinvointisuunnitelmaa.

Kunta: Mäntyharju

Asukasluku: 5600

Tutustu suunnitelmaan

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.