Hyppää sisältöön

Lahden perusopetuksen kulttuuriohjelma

Asukasluku: 119 984

Lahden perusopetuksen kulttuuriohjelma

Toimijat: Kulttuuriohjelman ovat laatineet yhteistyössä Lahden kaupungin perusopetus ja kulttuurilaitokset. Lahden kaupungin kulttuurilaitokset tuottavat yhdessä ohjelman kulttuuripalvelut.

Sisältö: Kulttuuriohjelman tavoitteena on taata jokaiselle oppilaalle mahdollisuus tutustua omaan kaupunkiin ja sen kulttuuritarjontaan ja siten edistää kulttuurin ja taiteen tasa-arvoista saavutettavuutta. Kulttuuriohjelma tukee uutta perusopetuksen opetussuunnitelmaa sekä eri oppiaineissa että osana laaja-alaista osaamista ja monialaisia oppimiskokonaisuuksia. Opettajille on tarjolla materiaalia käytettäväksi vierailuun valmistautumisessa, vierailun aikana ja kulttuurikokemuksen käsittelyssä. Lahden kulttuuriohjelmaan sisältyy mm. käyntejä kirjastossa, teatterissa, konserteissa ja museoissa. Yhdeksäsluokkalaisille on tarjolla  Kulttuurikortti, jolla saa etuja Lahden kulttuurikohteissa.

Kohderyhmä: perusopetus (1.–9.)

Lahden kaupungin kulttuurikasvatusohjelma

Kulttuurikortti

Kunta: Lahti

Asukasluku: 119 984

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.