Hyppää sisältöön

Kuopion Kulttuuripolku

Asukasluku: 120 210

Kulttuuripolku

Toimijat: Sisällön tuottavat Kuopion kaupunki, Hyvinvoinnin edistämisen palvelualue/Kulttuurin aktivointiyksikkö ja Kasvun ja oppimisen palvelualue yhteistyössä kulttuuri- ja taidelaitosten sekä muiden yhteistyökumppaneiden kanssa. Kuopio tekee tiivistä yhteistyötä Lastenkulttuurikeskus Lastun kanssa, joka toimii Pohjois-Savon alueella. Lastenkulttuurikeskus Lastu on Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen.

Sisältö: Kuopion kaupungin perusopetuksen oppilaat vierailevat vuosittain kuopiolaisissa taide- ja kulttuurilaitoksissa sekä osallistuvat työpajoihin omalla koululla. Työpajoja toteutetaan myös varhaiskasvatuksessa ja esiopetuksessa.

Kuopion Kulttuuripolku rakentuu vuosiluokittain vaihtuvista poluista, joita ovat Kirjastopolku, Taidepolku, Museopolku, Mediapolku, Ympäristöpolku, Tanssipolku, Musiikkipolku, Teatteripolku ja K9-kortti. Kulttuuripolun parina kouluissa kulkee Liikuntapolku. Kuopion kaupunki julkaisee myös Kulttuurikelloa, joka on esite Kuopion ajankohtaisista kulttuurikohteista lapsille ja nuorille. Kulttuuripolku on kirjattuna kaupunkikohtaiseen perusopetuksen opetussuunnitelmaan.

Kohderyhmä
: varhaiskasvatus ja perusopetus (1.–9.)

Kuopion Kulttuuripolku

Kunta: Kuopio

Asukasluku: 120 210

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.