Hyppää sisältöön

Kulttuurikasvatussuunnitelma – Siuntion kulttuuripolku

Siuntion kirjasto- ja vapaa-aikapalveluiden, varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen yhteistyönä laadittiin Kulttuurikasvatussuunnitelma – Siuntion kulttuuripolku. Kulttuurikasvatus sisältyy varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen laaja-alaisen osaamisen tavoitteisiin. Kulttuuripolun sisällöt nivoutuvat monialaisesti eri oppimiskokonaisuuksiin ja sovittua kulttuuri- tai taidekokemusta voidaan käsitellä usean eri oppimisalueen tai oppiaineen näkökulmasta.

Kulttuurikasvatussuunnitelma vahvistaa Siuntiolaisten lasten ja nuorten kulttuuri-identiteetin muodostumista ja kehittymistä. Se antaa mahdollisuuden itseilmaisuun ja kulttuuri- ja taide-elämysten kautta kehittää omaa kulttuuri- ja taidesuhdetta. Kultturikasvatussuunnitelmaa päivitetään vuosittain yhdessä alueen muiden toimijoiden kanssa lisäten yhteisöllisyyttä ja vahvistaen lasten ja nuorten tasa-arvoista ja yhdenvertaista mahdollisuutta kokea kulttuuria ja taidetta.

Kunta: Siuntio

Asukasluku: 6200

Tutustu suunnitelmaan

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.