Hyppää sisältöön

Kulttuuriaihio – Säkylän kunnan kulttuurikasvatussuunnitelma

Kulttuuriaihio on Säkylän kunnan kulttuurikasvatussuunnitelma. Se kokoaa yhteen taiteen ja kulttuurin vuosittain toistuvat sisällöt, jotka lapsi tai nuori saavuttaa osallistuessaan kunnan alueella toimivien varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen yksiköiden toimintaan.

Suunnitelmaan on kirjattu muistiin hyväksi todetut kulttuurikasvatuksen käytännöt, paikalliset kulttuurikohteet ja yhteistyötahot. Tavoitteena on turvata laadukkaan kulttuurikasvatuksen jatkuvuus alueella ja edistää lasten ja nuorten yhdenvertaisia mahdollisuuksia taiteen ja kulttuurin kokemiseen.

Kulttuuriaihio perustuu koulujen ja varhaiskasvatuksen henkilökunnalta, sekä kulttuurikasvatukseen osallistuvilta toimijoilta koottuun tietoon. Suunnitelman valmistelussa on hyödynnetty kunnan kokoaman kulttuurikasvatustyöryhmän näkemyksiä.

Kulttuuriaihio tulee jatkossa toimimaan työkaluna lapsille ja nuorille suunnatun kulttuuritoiminnan kehittämistoimissa. Suunnitelman on tuottanut Säkylän kunnan kulttuuritoimi ja se on valmistunut marraskuussa 2022.

Kunta: Säkylän kunta

Asukasluku: 6646

Tutustu suunnitelmaan

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.