Hyppää sisältöön

Kokkola: Taitojen polku

Asukasluku: 47 772

Toimija: Kokkolan opetus- ja kulttuuripalvelut, Keski-Pohjanmaan konservatorio, Kokkolan kaupunginteatteri, K.H. Renlundin museo, Kokkolan kaupunginkirjasto, Kokkolan lasten ja nuorten sanataidekoulu Santtu, Taito Keski-Pohjanmaa ja Kokkolan lasten ja nuorten kuvataidekoulu.

Sisältö: Taitojen polku on Kokkolan kaupungin sivistys- ja kulttuuritoimen yhteistyömalli, joka yhdistää koulun ja taiteen perusopetuksen opetussuunnitelmat. Taitojen polku on työkalu opettajille ja kulttuuritoimijoille kokonaisen oppimiskokonaisuuden suunnitteluun, toteuttamiseen ja arviointiin, jossa oppilaiden osallisuus ja taidot ovat keskiössä.‍ Taitojen polku tarjoaa oppilaille oman koulupolkunsa aikana mahdollisuuden tutustua eri taitojen laajaan kirjoon ja löytää oma juttunsa kulttuurin saralta.

Kohderyhmä: Perusopetuksen oppilaat vuosiluokilla 1-7. Toimintaa on suunniteltu ja pilotoitu lukuvuoden 2019-2020 aikana Opetushallituksen rahoituksella. Toiminta otetaan käyttöön porrastetusti. Lukuvuoden 2020-2021 aikana vuosiluokkien 1-3 oppilaat aloittavat toiminnan Taitojen polulla.

Kokkolan Taitojen polku

Kunta: Kokkola

Asukasluku: 47 772

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.