Hyppää sisältöön

Kokemäen kulttuurikasvatussuunnitelma

Kokemäen kaupungin kulttuurikasvatussuunnitelma takaa kaikille Kokemäen varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen ja lukion oppilaille tasa-arvoisen mahdollisuuden kokea monipuolisesti paikallista kulttuuria, tutustua seudun kulttuuriperintöön ja omiin juuriinsa ja kehittää omaa luovaa ajatteluaan. Kulttuurikasvatussuunnitelma tukee ja täydentää paikallisia opetussuunnitelmia. Oman kotiseudun kulttuuriperintökohteet sekä taide- ja kulttuurilaitokset tulevat tutuiksi.

Kulttuurikasvatussuunnitelmaa on valmistellut monialainen kulttuurikasvatustyöryhmä ja suunnitelma on tarkoitettu eläväksi asiakirjaksi, toisin sanoen sitä päivitetään tarvittaessa vuosittain. Toivomme, että kulttuurikasvatussuunnitelma helpottaa ja selkeyttää kulttuurikasvatustyötä, jota on jo aiemminkin ansiokkaasti tehty varhaiskasvatuksesta aina lukiokoulutukseen asti.

Suunnitelma on laadittu kaupungin varhaiskasvatuksen, perusopetuksen, lukion ja kirjasto- ja kulttuuritoimen yhteistyönä.

Kunta: Kokemäki

Asukasluku: 6939

Tutustu suunnitelmaan

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.