Hyppää sisältöön

Keravan kulttuuripolku

Keravan kulttuurikasvatussuunnitelma on vapaa-ajan ja hyvinvoinnin, kasvatuksen ja opetuksen -toimialojen sekä taide- ja kulttuuritoimijoiden yhteinen ohjaava suunnitelma. Ohjelmaa toteutetaan tiiviissä yhteistyössä varhaiskasvatuksen, esiopetuksen ja perusopetuksen henkilöstön kanssa.

Kulttuurikasvatussuunnitelma edistää alueellista ja yksilöiden välistä yhdenvertaisuutta ja tasa-arvoa tarjoamalla lapsille ja nuorille mahdollisuuden tutustua taide- ja kulttuurisisältöihin osana kasvatusta ja opetusta, varhaiskasvatus- tai koulupäivän aikana. Keravan kulttuurikasvatussuunnitelmaa kutsutaan Kulttuuripoluksi. Ohjelman monimuotoiset sisällöt ja luovat toimintaympäristöt tuovat oivalluksia, iloa ja elämyksiä oppimiseen ja ihmisenä kasvamiseen.

Kulttuuripolku koostuu kohdennetuista sisällöistä ikäluokittain varhaiskasvatuksesta aina 9.-luokkaan asti. Kulttuuripolun ohjelmasisällöissä, teemoissa ja painotuksissa huomioidaan eri kohderyhmien toimintamahdollisuudet ja -valmiudet sekä alueen kulttuuritarjonta ja ajankohtaiset lapsia kiinnostavat ilmiöt. Kulttuuripolkujen avulla lapset ja nuoret tutustuvat erilaisiin taiteen muotoihin sekä laajasti keravalaisiin taide- ja kulttuuripalveluihin.

Kulttuuripolun sisältöjä tuottavat ja koordinoivat Keravan museopalvelut, Keravan kulttuuripalvelut, Keravan kaupunginkirjasto, Keski-Uudenmaan Teatteri, Keravan musiikkiopisto

Kunta: Kerava

Asukasluku: 37232

Tutustu suunnitelmaan

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.