Hyppää sisältöön

Pälkäne: Kulttuuripolku

Toimijat: Pälkäneen kulttuuripalvelut ja perusopetus. Toimintaa koordinoi kunnan kulttuuripalvelut. Kulttuuripolun sisältöjä toteutetaan yhdessä lukuisten eri toimijoiden kanssa.

Sisältö: Kulttuuripolku on Pälkäneen kunnan kulttuuripalveluiden ja perusopetuksen yhdessä suunnittelema opiskelukokonaisuus, jonka tavoitteena on tutustuttaa kaikki peruskoululaiset monipuolisesti eri kulttuurin muotoihin ja taiteenaloihin. Kulttuuripolun lähtökohtana on, että jokaisen luokka-asteen oppilas saa vuosittain ainakin yhden kulttuurikokemuksen. Vierailukäyntien, työpajojen ja taiteilijavierailuiden oppisisällöt suunnitellaan tukemaan kyseessä olevan luokkatason opetussuunnitelman mukaista opetusta. Kulttuuripolun tarkoituksena on ammattimaisesti tuotetun kulttuuri- ja taidetarjonnan tuominen osaksi perusopetusta elämyksellisellä ja innostavalla tavalla.

Kohderyhmä: Perusopetus, 1-9 lk

https://www.palkane.fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/kulttuuri/kulttuuripolku

Kunta: Pälkäne

Asukasluku: 6 441

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.