Hyppää sisältöön

Jokioisen kulttuurikasvatussuunnitelma

Asukasluku: 5 061

Jokioisen kulttuurikasvatussuunnitelma

Toimijat: Kulttuurikasvatussuunnitelmaa organisoivat Jokioisen kunta ja Kuvio ry.

Sisältö: Kunnan kulttuurikasvatussuunnitelma pohjautuu seutukunnalliseen kulttuurikasvatussuunnitelmaan, jonka keskiössä on lapsi ja jossa jokainen lapsi nähdään 7L:n arvoisena. Kulttuurikasvatussuunnitelmassa on seitsemän L-kirjaimella alkavaa teemaa, josta kunnat saavat itse valita teemat eri ikäryhmille. Teemat ohjaavat ja tukevat ikäryhmän kulttuurikasvatussuunnitelman toteutumista. Seitsemän teemaa ovat leikki, liike, lukeminen, läsnäolo, luovuus, laatu ja luonto.

Kohderyhmä: Kulttuurikasvatussuunnitelmassa huomioidaan ikäryhmät seuraavasti: varhaiskasvatus ja esiopetus, 1.–2.lk, 3.–4.lk, 5.–6. lk, 7. luokka, 8.–9.lk ja toisen asteen koulutus.

Kulttuurikasvatussuunitelman työstöä jatketaan osaksi opetussuunnitelmaa ja kulttuuritoimijoiden kulttuurikasvatuspolkuja.

Jokioisen kulttuurikasvatussuunnitelma (PDF)

Kunta: Jokioinen

Asukasluku: 5 061

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.