Hyppää sisältöön

Hyvinkään perusopetuksen kulttuuripolku

Asukasluku: 46 576

Kulttuuripolku

Toimijat: Kulttuuripolku on koko sivistystoimen yhteinen hanke. Se on kulttuurilaitosten ja perusopetuksen yhdessä suunnittelema opiskelukokonaisuus, jonka tavoitteena on tutustuttaa kaikki peruskoululaiset paikalliseen kulttuuriin ja kulttuurihistoriaan.

Sisältö: Kulttuuripolku liittyy laajasti ottaen perusopetuksen opetussuunnitelmaan. Kulttuuripolku tukee useiden oppiaineiden ja aihekokonaisuuksien opetusta kaikilla luokka-asteilla. Opettaja vie ryhmänsä opintovierailulle kunnan taide- ja kulttuurilaitoksiin kouluille lukukausittain lähetettävän ohjelman mukaisesti. Vierailukäyntien oppisisällöt on suunniteltu tukemaan kyseessä olevan luokkatason opetussuunnitelman mukaista opetusta. Luokassa käydään läpi laajentaen ja syventäen vierailun oppisisältöä ennen vierailua tai sen jälkeen. Opettaja saa opintovierailun tuottajalta materiaalia opetuksensa tueksi. Jokaisella Hyvinkään koululla on oma kulttuuripolku-yhteyshenkilö.

Kohderyhmä: esi- ja perusopetus (1.-9.)

Hyvinkään Kulttuuripolku

Kunta: Hyvinkää

Asukasluku: 46 576

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.