Hyppää sisältöön

Hankasalmen Kulttuuripolku

Asukasluku: 4 782

Kulttuurisuunnitelma Kulttuuripolku

Toimijat: Kulttuuripolkua toteuttaa yhteistyössä Hankasalmen kulttuurin, lasten ja nuorten parissa työskentelevien verkosto

Sisältö: Hankasalmen lapsille ja nuorille suunnattu kulttuurisuunnitelma Kulttuuripolku on ilmaista ikäryhmittäin etenevää taidetoimintaa, jonka tarkoituksena on tavoittaa kaikki Hankasalmen lapset ja nuoret. Pääosa polun toiminnasta tapahtuu kouluissa ja päivähoidossa. Kulttuuripolun perustan muodostavat Hankasalmen kunnan vakiintuneet tapahtumat kuten taiteilija- ja kirjastovierailut, työpajat, konsertit ja retket. 3–7-vuotiaille ja yli 16-vuotiaille Polulla on myös vapaa-ajantarjontaa. Kulttuuripolkua täydentää maksullinen kulttuuritoiminta kuten näytökset, työpajat, kurssit ja taiteen perusopetus.

Kohderyhmä: päivähoito, peruskoulu (1.–9.) ja lukio

Tietoa Hankasalmen Kulttuuripolusta

Kulttuuriaitta, Hankasalmi

Historia: Kulttuuripolku on tehty Kulttuuriaitta-  yhteistyönä Hankasalmen kulttuuri- ja opetustoimen edustajien kanssa. Kulttuuriaitta on Suomen lastenkulttuurikeskusten liiton jäsen.

Kunta: Hankasalmi

Asukasluku: 4 782

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.