Hyppää sisältöön

Haminan kulttuuripolku

Asukasluku: 19 877

Haminan kulttuuripolku

Toimijat: Kulttuuripolku on suunniteltu yhteistyössä kulttuuripalvelujen ja opettajatyöryhmän kanssa. Toimintaa toteutetaan yhteistyössä koulujen, museoiden, kirjastojen, paikallisten kulttuuritoimijoiden ja ammattitaiteilijoiden kanssa.

Sisältö: Toiminnalla pyritään systemaattisuuteen ja laadukkaisiin kulttuurisisältöihin. Kulttuuripolkutoiminnan perusajatuksena on tutustuttaa lapsi ja nuori peruskoulun aikana kattavasti eri taiteenaloihin ja oman kunnan kulttuurilaitoksiin. Kulttuuripolussa tutustutaan 1. luokalla sanataiteeseen, 2. ja 4. luokalla teatteriin tai sirkukseen. 3. luokalla on vuorossa kulttuuriperintö ja kotiseutu ja 5. luokalla tanssi ja elokuva. 6.- ja 7. luokilla keskittyvät musiikkiin ja kuvataiteeseen. 8. luokalla on jälleen vuorossa elokuva ja teatteri. 9.-luokkalaiset saavat kirjailijavieraan kouluunsa.

Kohderyhmä: Perusopetuksen 1.-9. luokat

Historia: Pilottivuosi 2013

Kunta: Hamina

Asukasluku: 19 877

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.