Hyppää sisältöön

Haapajärven kulttuurikasvatussuunnitelma

Asukasluku: 6 896

Haapajärven kulttuurikasvatussuunnitelma

Toimijat: Perusopetuksen edustajat, Kulttuurituottaja, Kirjastotoimenjohtaja, Kansalaisopiston rehtori, Nuoriso-ohjaaja, Varhaiskasvatuksen edustaja, Seurakunnan edustaja

Sisältö: Haapajärven kaupungin varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen sekä toisen asteen kulttuurikasvatussuunnitelma on laadittu tukemaan opetusta sekä opettajien ja kulttuuritoimijoiden työvälineeksi. Tämän kulttuurikasvatussuunnitelman tavoitteena on oppilaiden ja opetusyksiköiden yhdenvertaisuus ja tasa-arvoiset mahdollisuudet kulttuuristen teemojen toteuttamisessa.

Kulttuurikasvatussuunnitelmaan on kirjattu Haapajärven kaupungin (kulttuuri- ja nuorisopalvelut, kirjasto), Haapajärven seurakunnan, taiteen perusopetuksen (Jokilatvan opisto, musiikkiopisto, tanssiopisto) sekä seurojen ja järjestöjen tarjoamia sisältöjä kulttuurikasvatuksen tueksi. Kulttuurikasvatus on sekä tutustumista kulttuurin eri aloihin ja ilmiöihin että oppimista kulttuurin ja taiteen avulla. Tavoitteena on, että oppilas on perusopetuksen päättyessä tutustunut monipuolisesti eri kulttuurilajeihin ja haapajärvisiin kulttuurikohteisiin. Kulttuurikasvatusta voidaan jatkaa toisen asteen oppilaitoksissa.

Kohderyhmä: ​Varhaiskasvatuksen, esi- ja perusopetuksen ja toisen asteen piirissä olevat lapset ja nuoret

Haapajärven kulttuurikasvatussuunnitelma

Kunta: Haapajärvi

Asukasluku: 6 896

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.