Hyppää sisältöön

Euran Helminauha

Asukasluku: 11 483

Euran kulttuurikasvatussuunnitelma Helminauha

Toimijat: Euran kunta, alueen kulttuuritoimijat

Sisältö: Euran Helminauhaan on koottu erilaisia valmiita paketteja eri luokka-asteille sekä kaikille toteutettavaksi. Kulttuurikasvatussuunnitelma kattaa kunnan esiopetuksen, perusopetuksen sekä lukiokoulutuksen. Kulttuurikasvatussuunnitelma täydentää koulujen ja esiopetuksen omaa kulttuurikasvatusta ja sitä päivitetään aina opetussuunnitelman rinnalla. Lähtökohtana on paikkakunnan ja alueen oma kulttuuriperintö ja -tarjonta. Tavoitteena on antaa tilaa myös lasten ja nuorten omaehtoiselle toiminnalle. Helminauha jaetaan painettuna jokaiselle opettajalle ja se löytyy myös Euran kunnan verkkosivuilta.

Kohderyhmä: päiväkoti, esiopetus, perusopetus ja lukio

Historia: Kulttuurikasvatussuunnitelma on tehty yhteistyössä kulttuuri- ja koulutoimen sekä paikallisten kulttuurialan toimijoiden kanssa. Uusi Helminauha-kulttuurikasvatussuunnitelma julkistettiin kunnan 150-vuotisjuhlavuonna Kulttuurikasvatuksen uudet tuulet -seminaarissa huhtikuussa 2017. Euran kunta osallistui Raumalla Porin lastenkulttuurikeskuksen vuonna 2015 järjestämään Kulttuurivoltti-hankkeen kulttuurikasvatussuunnitelmaseminaariin.

Kunta: Eura

Asukasluku: 11 483

Jaa somessa:

Tilaa uutiskirjeemme

Haluatko kuulla lastenkulttuuriin liittyvistä ajankohtaisista tapahtumista, hankkeista, vinkeistä ja materiaaleista? Lastenkulttuurin uutiskirje ilmestyy joka toinen kuukausi ja se lähetetään ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen.